Hemsida åt småföretag

Mitt mål är att bygga en hemsida som ger ett proffsigt intryck som som hjälper dig nå dina mål, t.ex. få fler jobb och kunder. Jag lägger ner mycket tid på att se till att hemsidan är byggd på rätt sätt och att den fungerar felfritt också på mobil, och att hemsidan har en stilren design.

Ny hemsida smidigt

Du har säkert fullt upp och kanske inte mycket extra tid att fundera på hemsidan. Därför vill jag göra det lätt för dig att få en hemsida. Jag svarar på dina frågor och gör ändringar till hemsidan snabbt och tar hand om allt det tekniska.

Det behöver inte vara svårt eller tidskrävande att skaffa en hemsida. Du behöver inte göra mycket mer än ge feedback och skicka innehållet så sköter jag resten och levererar en proffsig hemsida åt dig, oftast inom några veckor.

Vad ingår i hemsidan?

Om du behöver ett bokningssystem, en webbutik, eller t.ex. pop-up meddelanden för ditt nyhetsbrev så kan jag fixa det förmånligt.

Jag kan rekommendera ett prisvärt webbhotell, hjälpa dig registrera ett domännamn och fixa en egen företagsmail.

I hemsidan ingår WordPress-publiceringsverktyget (används av ca. 43% av alla hemsidor) som är väldigt flexibelt, och Elementor Pro-sidbyggaren. Jag kan visa hur du själv kan ändra på t.ex. text och bilder om du vill göra det. 

Stegen till en ny hemsida

Jag ger skickar så många designförslag för hemsidans startsida som behövs och gör ändringar enligt din respons tills du är helt nöjd med sidan.

Nu kan du leverera innehållet som behövs för sidorna. Jag lägger till innehållet och gör innersidor, t.ex. för tjänster, Kontakt och Om oss-sidor.

Jag går igenom hemsidan och ser till att den fungerar felfritt också på mobil. Då du är nöjd med hemsidan laddar jag upp den på webbhotellet.

Hemsidereferenser

Här kan du se några hemsidor jag byggt åt olika företag, mestadels med WordPress. Vill du ha något liknande åt ditt företag? Kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller e-post för att komma igång med en kostnadsfri design för startsidan.

arbor axess arborist hemsida

Trädvård

arboraxess.se

Arbor Axess erbjuder trädvård, m.m. i Stockholm. Jag byggde en hemsida som de kan editera själv.

Hemsida och egen e-postadress åt THC Arborist, ett erfaret arboristföretag i Blekinge.

Inbandningsstudio

wolfthronestudios.com

Ny mobilvänligare WordPress hemsida och logotyp åt en inbandningsstudio i Forsby, Finland.

Trädfällning

woodpeckertrad.se

Hemsida åt WoodPecker Trädfällning AB, verksamt i Nacka och resten av Stockholm.

Mobilapplikation

followupco.com

Landningssida åt ett amerikanskt startup-företag som bygger en mobilapplikation.

Byggd för att experimentera med SEO. Hemsidan är på fjärde plats för sökordet ”Takläggare Piteå”.

Byggd för att experimentera med SEO. Hemsidan är på andra plats för sökordet ”Målare Trelleborg”.

Hälsocoach

kuntohelppi.fi

Hemsida åt ett finskt hälsocoach-företag som riktar sig åt företag och privatpersoner.

Få ett gratis designförslag​

Behöver du en hemsida eller webbutik? Beskriv vad du behöver så ger jag dig ett avgiftsfritt designförslag för din hemsidas startsida. Det förbinder dig inte till någonting.