Ny hemsida med WordPress smidigt

Allt du behöver i ett smidigt paket från 5200 kr / 500€, med kostnadsfritt designförslag och obegränsat med ändringar.

Ge ett gott intryck med hemsidan

En hemsida som är byggd på rätt sätt ger ett övertygande intryck. Om hemsidan också är lätt att hitta på Google så kan du få fler kontakt- och offertförfrågningar och därmed fler kunder, eller ökad försäljning om du säljer produkter på hemsidan. Mitt mål är att bygga hemsidor med en enkel men stilren design, som är lättanvända, och Google-vänliga.

Vad ingår i hemsidan?

Hur går det till?

Urval av byggda hemsidor

Här kan du se några hemsidor jag har byggt, kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt designförslag.
THC Arborist

Företaget behövde en enkel hemsida med flera olika sidor för tjänsterna som företaget erbjuder. Jag byggde en 12-sidors hemsida åt dem och fixade företagsmejl åt dem.

Wolfthrone Studios

Musikstudion behövde en ny hemsida som är mobilvänlig och som ser proffsig ut. Jag byggde en hemsida som ägaren själv kan editera, som visar upp studions arbeten.

WoodPecker Trädfällning

WoodPecker Trädfällning på Värdmö i Nacka behövde en enkel med övertygande hemsida så att möjliga kunder kan få en bild av företaget och kontakta dem för att få en offert.

Follow Up

Jag designade och byggde en enkel landningssida åt Follow Up, ett amerikanskt startup-företag som bygger en mobilapp.

Arbor Axess

Arbor Axess hade skaffat ett domännamn och installerat WordPress, men de behövde hjälp med att få en hemsida med en stilren design som de också kan editera.

Kuntohelppi

Jag designade och byggde en WordPress-hemsida åt ett finskt hälsocoach-företag.

Norrbotten Trädvård

Norrbotten Trädvård ville ha en enkel hemsida med flera sidor för olika tjänster. Jag designade och byggde en hemsida med sammanlagt 12 sidor enligt deras feedback.

Sgt. Slime

En en sidas hemsida åt bandet Sgt. Slime. Hemsidan är ännu under uppbyggnad.

Vanliga frågor om hemsidor

Jo, du kan editera hemsidan med WordPress och sidbyggaren Elementor Pro som ingår i hemsidan om du vill. Jag kan visa hur det går till.

Jag kan visa hur du själv kan göra mindre ändringar till hemsidan. Om det är frågan om ett litet jobb som jag kan göra snabbt så kostar det ingenting.

Jag börjar med att designa startsidan enligt din feedback, tills du är nöjd. Sedan designar jag resten av sidorna. Då du har skrivit innehållet kan du skicka det åt mig, så lägger jag det till sidorna. Då hemsidan är färdig lägger jag upp det på webbhotellet (jag kan rekommendera ett prisvärt webbhotell) och hemsidan publiceras.

Nej, du kan sköta underhållet av hemsidan själv om du vill. Jag kan visa hur du kan lägga till och ändra på text och bilder, m.m.

Det lönar sig inte alltid att bygga hemsidan själv, även om det är ett förmånligt alternativ.

Om du bygger hemsidan själv har du kanske inte tid att se till att den fungerar felfritt. Det kommer säkert att uppstå problem med hemsidans design, eller t.ex. att hemsidan blir långsam eller att den slutar fungera. Isåfall måste du lösa det själv, och det kan ibland ta en lång tid.

Det kan också vara svårt att anpassa färdigmallar och få en design som du är helt nöjd med.

Det finns också en risk att du bygger en hemsida som inte är tillräckligt optimerad för Google, eller som är svår att använda för besökare på hemsidan.

Jag har en magistersexamen i datavetenskap och har designat och byggt / kodat hemsidor i flera år. Jag har också erfarenhet av att bygga hemsidor och webbutiker som WordPress-utvecklare på en webbyrå.

Mitt mål är att du ska få en hemsida som du är helt nöjd med och som gynnar ditt företag. Om du är osäker på att anlita mig så kan vi göra ett kontrakt där jag beskriver exakt vad jag gör eller inte gör.

Jag använder Ukkos företagartjänst för faktureringen. Det gör det smidigt för mig att jobba med företag i både Sverige och Finland.

Jag bygger hemsidor med WordPress och Elementor-sidbyggaren eftersom det är både snabbt och flexibelt. Licensen för Elementor Pro ingår i hemsidan. Oftast så använder jag ett tema som startpunkt som jag sedan anpassar enligt företaget.

Jo, jag kan bygga en webbutik med WooCommerce för WordPress.

Läs recensioner

Mitt mål är självklart att du ska vara helt nöjd med hemsidan. Läs vad kunder säger, eller kolla recensioner på min Google-företagsprofil.

Undrar du något om hemsidor? Ta kontakt.

Vill du få ett gratis designförslag?

Länkar

© 2022 Vemo Media