Vemo Media logo

Behöver du hjälp med att skaffa en ny

WordPress hemsida?

Ge ett gott intryck

Det är viktigt att ge ett gott intryck med hemsidan, eftersom många lämnar hemsidan inom några sekunder om den är svår att använda, eller om den inte har en proffsig design. En välgjord hemsida kan t.ex. hjälpa dig få fler kontaktförfrågningar och därmed fler kunder.

Jag har flera års erfarenhet av att koda, designa, och bygga hemsidor. Mitt mål är att bygga hemsidor med en enkel men stilren design, som är lättanvända, och sökmotorvänliga.

Vad ingår?

Hur går det till?

Urval av byggda hemsidor

Här kan du se några hemsidor jag har byggt, ta kontakt för ett kostnadsfritt designförslag.

THC Arborist

Företaget behövde en enkel hemsida med flera olika sidor för deras tjänster. Jag byggde en 12-sidors hemsida åt hjälpte dem få företagsmailadress.

Wolfthrone Studios

Musikstudion behövde en ny, mobilvänlig mobilvänlig. Jag byggde en hemsida som visar upp studions arbeten.

WoodPecker Trädfällning

WoodPecker Trädfällning på Värdmö i Nacka behövde en enkel hemsida så att möjliga kunder kan få en bild av företaget och kontakta dem.

Follow Up

Jag designade och byggde en enkel landningssida åt Follow Up, ett amerikanskt startup-företag som bygger en mobilapp.

Arbor Axess

Arbor Axess hade skaffat ett domännamn och installerat WordPress, men de behövde hjälp med att få en hemsida.

Kuntohelppi

Jag designade och byggde en hemsida åt ett finskt hälsocoach-företag.

Norrbotten Trädvård

Norrbotten Trädvård ville ha en enkel hemsida med flera sidor för olika tjänster. Jag designade och byggde en hemsida med sammanlagt 12 sidor.

Sgt. Slime

En en sidas hemsida åt bandet Sgt. Slime. Hemsidan är ännu under uppbyggnad.

Frågor om hemsidor

Jo, du kan editera hemsidan med WordPress och sidbyggaren Elementor Pro som ingår i hemsidan om du vill. Jag kan visa hur det går till.

Jag kan visa hur du själv kan göra mindre ändringar till hemsidan. Om det är frågan om ett litet jobb som jag kan göra snabbt så kostar det ingenting.

Jag börjar med att designa startsidan enligt din feedback, tills du är nöjd. Sedan designar jag resten av sidorna. Då du har skrivit innehållet kan du skicka det åt mig, så lägger jag det till sidorna. Då hemsidan är färdig lägger jag upp det på webbhotellet (jag kan rekommendera ett prisvärt webbhotell) och hemsidan publiceras.

Nej, du kan sköta underhållet av hemsidan själv om du vill. Jag kan visa hur du kan lägga till och ändra på text och bilder, m.m.

Det lönar sig inte alltid att bygga hemsidan själv, även om det är ett förmånligt alternativ.

Om du bygger hemsidan själv har du kanske inte tid att se till att den fungerar felfritt. Det kommer säkert att uppstå problem med hemsidans design, eller t.ex. att hemsidan blir långsam eller att den slutar fungera. Isåfall måste du lösa det själv, och det kan ibland ta en lång tid.

Det kan också vara svårt att anpassa färdigmallar och få en design som du är helt nöjd med.

Det finns också en risk att du bygger en hemsida som inte är tillräckligt optimerad för Google, eller som är svår att använda för besökare på hemsidan.

Jag har en magistersexamen i datavetenskap och har designat och byggt / kodat hemsidor i flera år. Jag har också erfarenhet av att bygga hemsidor och webbutiker som WordPress-utvecklare på en webbyrå.

Mitt mål är att du ska få en hemsida som du är helt nöjd med och som gynnar ditt företag. Om du är osäker på att anlita mig så kan vi göra ett kontrakt där jag beskriver exakt vad jag gör eller inte gör.

Jag använder Ukkos företagartjänst för faktureringen. Det gör det smidigt för mig att jobba med företag i både Sverige och Finland.

Jag bygger hemsidor med WordPress och Elementor-sidbyggaren eftersom det är både snabbt och flexibelt. Licensen för Elementor Pro ingår i hemsidan. Oftast så använder jag ett tema som startpunkt som jag sedan anpassar enligt företaget.

Jo, jag kan bygga en webbutik med WooCommerce för WordPress.

Omdömen

Mitt mål är självklart att du ska vara helt nöjd med hemsidan. Läs vad kunder säger, eller kolla recensioner på min Google-företagsprofil.

Undrar du något om hemsidor? Ta kontakt

Få ett helt gratis designförslag

Länkar

© 2022 Vemo Media